Tak til alle for en god sæson.

Vi håber at se mange af jer igen i sæson 2018/2019, hvor vi igen vil kunne tilbyde mor- far- og barn gymnastik, springgymnastik, dans og mere.

Ultimo august vil det være muligt både at se og tilmelde sig de nye hold her på hjemmesiden.

Vi ses.

VIGTIGT - SÅDAN TILMELDER DU DIG:

• ALLEREDE MEDLEM I FORENINGEN?: Klik på det hold du ønsker at tilmelde dig i holdlisten herunder. Klik IKKE på "Nyt medlem" knappen her til højre.
  • NYT MEDLEM?: Tilmeld dig foreningens medlemssystem ved at klikke på knappen "Nyt Medlem" til højre. Så oprettes du i systemet. Først herefter kan du tilmelde dig holdene i listen herunder.

NB.: Når du opretter dig som medlem får du en email med en adgangskode, som du skal benytte for at tilmelde dig et hold. Husk at gemme den

Har du glemt din adgangskode, så bestil en ny - du skal IKKE oprette dig igen, da du så registreres 2 gange i vores system..

KONTAKT

Har du spørgsmål eller kommentarer til holdene, instruktørerne etc., så benyt kontaktformularen herunder.
Firmanavn:
Kontaktperson:
Adresse:
Adresse2:
Postnummer:
By:
Telefon:
Besked:
Anti-Spam Code:

*  Skal udfyldes

HAR DU EN INSTRUKTØR I MAVEN.... :-)

Vil du arbejde med børn på den sjove måde? Så kontakt os - måske er der også et hold til dig :-)

Vi træner i gode lokaler / multihaller på byens skoler, lønnen er god, og vi uddanner gerne vores instruktører.

Du vil ikke stå alene med et hold, vi finder hjælpeinstrukører til alle børnehold eller måske du er hjælpeinstruktør.

Du vil indgå i et team af børneholdsinstruktører, der mødes 3 - 4 gange i løbet af sæsonen.

Du kan skrive til foreningen via vores hjemmeside www.frederikssundgymnastikforening.dk.

For at se hele kalenderen, klik her >>

AFLYSNINGER
For at se alle aflysninger, klik her >>

KONTAKT OS