smiley

Vi er meget glade for, at du har meldt dit barn til gymnastik i vores forening.

Den første måned er nu afholdt, og vi håber at dit barn er landet på det rette hold.

Har eller får du spørgsmål af nogen art er du velkommen til at skrive til os via vores kontaktformular "Kontakt os". Vi vil bestræbe os på, at besvare din henvendelse indenfor 5 hverdage.

VELKOMMEN til Frederikssund Gymnastikforening.

VIGTIGT - SÅDAN TILMELDER DU DIG

• ALLEREDE MEDLEM I FORENINGEN
    Klik på det hold du ønsker at tilmelde dig i holdlisten herunder. Klik IKKE på "Nyt medlem" knappen her til højre.

• NYT MEDLEM
    Tilmeld dig foreningens medlemssystem ved at klikke på knappen "Nyt Medlem" til højre. Så oprettes du i systemet. Først herefter kan du tilmelde dig holdene i listen herunder.

NB.: Når du opretter dig som medlem får du en email med en adgangskode, som du skal benytte for at tilmelde dig et hold. Husk at gemme den.

Har du glemt din adgangskode, så bestil en ny - du skal IKKE oprette dig igen, da du så registreres 2 gange i vores system.

For at se hele kalenderen

KLIK HER »

AFLYSNINGER

For at se alle aflysninger/ændringer