Så er vi klar med sæsonplanen for 2017/2018.

Nedenfor kan du se de forskellige hold, bemærk dog, at det først er muligt at tilmelde sig mandag den 14. august kl. 08:00. Ret til ændringer forbeholdes.

Vi håber at du finder dig et hold, hvor du kan komme ud og bevæge dig, samt få en masse nye venner.

VIGTIGT - SÅDAN TILMELDER DU DIG:

• ALLEREDE MEDLEM I FORENINGEN?: Klik på det hold du ønsker at tilmelde dig i holdlisten herunder. Klik IKKE på "Nyt medlem" knappen her til højre.
  • NYT MEDLEM?: Tilmeld dig foreningens medlemssystem ved at klikke på knappen "Nyt Medlem" til højre. Så oprettes du i systemet. Først herefter kan du tilmelde dig holdene i listen herunder.

NB.: Når du opretter dig som medlem får du en email med en adgangskode, som du skal benytte for at tilmelde dig et hold. Husk at gemme den

Har du glemt din adgangskode, så bestil en ny - du skal IKKE oprette dig igen, da du så registreres 2 gange i vores system..

KONTAKT

Har du spørgsmål eller kommentarer til holdene, instruktørerne etc., så benyt kontaktformularen herunder.
Firmanavn:
Kontaktperson:
Adresse:
Adresse2:
Postnummer:
By:
Telefon:
Besked:
*  Skal udfyldes

HAR DU EN INSTRUKTØR I MAVEN.... :-)

Vil du arbejde med børn på den sjove måde? Så kontakt os - måske er der også et hold til dig :-)

Vi træner i gode lokaler / multihaller på byens skoler, lønnen er god, og vi uddanner gerne vores instruktører.

Du vil ikke stå alene med et hold, vi finder hjælpeinstrukører til alle børnehold eller måske du er hjælpeinstruktør.

Du vil indgå i et team af børneholdsinstruktører, der mødes 3 - 4 gange i løbet af sæsonen.

Du kan skrive til foreningen via vores hjemmeside www.frederikssundgymnastikforening.dk.
10-12-2017
Juletræsfest i Valhalla

For at se hele kalenderen, klik her >>

AFLYSNINGER