Børnehold

Kære medlemmer og kommende medlemmer smiley

Vi håber, at vi kan starte ny sæson op mandag den 7. september 2020 med en sæsonplan der meget ligner den nedenfor.

Den nye plan for 2020/2021 forventes klar midt i juli 2020.

VIGTIGT - Sådan tilmelder du dig

Klik på det hold du ønsker at tilmelde dig i holdlisten herunder. Klik IKKE på "Nyt medlem" knappen.

Tilmeld dig foreningens medlemssystem ved at klikke på knappen "Nyt Medlem". Så oprettes du i systemet. Først herefter kan du tilmelde dig holdene i listen herunder.
NB.: Når du opretter dig som medlem får du en email med en adgangskode, som du skal benytte for at tilmelde dig et hold. Husk at gemme den.