FITNESS NYHEDER

Klik her for at læse mere om Les Mills

HVAD ER LES MILLS?

VIDSTE DU, AT ......

Motionsrummet i Frederikssund Hallen er tilgængeligt for alle der er medlem af en forening i kommunen.

Man skal udfylde en formular, der ligger ved printeren i hallen og afklevere den til halinspektøren Kaare Jacobsen.

Man skal regne med at skulle betale 100 kr for at få nøglen. Dette er et engangsbeløb - og kun hvis nøglen bortkommer og man skal have en ny, koster det 100 kr igen.

Så det er bare med at komme igang med at supplere din holdtræning med styrketræning! Og tag manden med - eller lad ham styrketræne mens vi andre stepper eller hvad vi nu laver.

Tilmeld dig facebook-gruppen FG-Fitness

- så er du altid opdateret med nyt og kan give dit besyv med wink

For at se hele kalenderen

KLIK HER »