FITNESS NYHEDER

Fra ny periode vil der være træning hver lørdag - se plan.

Læs mere om Fitness holdene

Klik her for at læse mere om Les Mills

HVAD ER LES MILLS?

VIDSTE DU, AT ......

Motionsrummet i Frederikssund Hallen er tilgængeligt for alle der er medlem af en forening i kommunen.

Man skal udfylde en formular, der ligger ved printeren i hallen og afklevere den til halinspektøren Kaare Jacobsen.

Man skal regne med at skulle betale 100 kr for at få nøglen. Dette er et engangsbeløb - og kun hvis nøglen bortkommer og man skal have en ny, koster det 100 kr igen.

Så det er bare med at komme igang med at supplere din holdtræning med styrketræning! Og tag manden med - eller lad ham styrketræne mens vi andre stepper eller hvad vi nu laver.

VI ER KLAR - ER DU?

Det er nu muligt at blive FG-Fitness medlem for kun 300 kr.

Prisen dækker medlemsskab de næste 2 måneder.

Perioden slutter 26. maj 2018.

Bare klik her >>

hvis du ønsker at træne sammen med os wink

Prisen gælder for træning på alle vores fitness-hold og du kommer bare - ingen tilmelding til de enkelte timer.

KONTAKT

Har du spørgsmål eller kommentarer til holdene, instruktørerne etc., så benyt kontaktformularen herunder.

Du kan også melde dig til facebook-gruppen FG-Fitness, så er du altid opdateret med nyt og kan give dit besyv med :-)
Firmanavn:
Kontaktperson:
Adresse:
Adresse2:
Postnummer:
By:
Telefon:
Besked:
Anti-Spam Code:

*  Skal udfyldes

For at se hele kalenderen, klik her >>