Generalforsamling

Foreningens Generalforsamling i Frederikssund Hallen onsdag den 25. marts 2020 kl. 19:30 udsættes pga. COVID19.

Der indkaldes til ny ordinær Generalforsamling med sædvanligt varsel ifølge vores vedtægter, når situationen i Danmark igen gør det muligt.

Nedenfor har du mulighed for at se vedtægter gældende for Frederikssund Gymnastikforening.

Formandsberetning og referat fra generalforsamling 2019 er tilgængelige nedenfor.

Vedtægter (70.8 Kb)
Formandsberetning 2019 (65.1 Kb)
Referat af generalforsamling 2019 (0.1 Mb)