FITNESS HOLDPLAN
28. maj til 30. juni 2018

Juni måned nærmer sig stille og roligt, og med den kommer her planen for 28. maj til 30. juni 2018.

Prisen for perioden er kun 175 kr. og du kan som medlem
deltage på alle de hold du ønsker. Tilmelding kan ske nedenfor.

Så har du lyst til at træne med os mandag, tirsdag, onsdag og lørdag er du meget velkommen :-)

Holdplanen ses nedenfor.

Hvis du ikke har lyst til at tilmelde dig en "periode" er det også muligt at købe en enkelttime/prøvetime til 50,00 kr. og dermed betale pr. gang. Betaling kan ske via MobilePay eller kontant.

Vi håber at du har lyst til at være med :-)

Hvis du vil læse mere om holdene, så hold musen stille hen over FG-Fitness i det øverste panel eller klik på de enkelte hold i selve planen.

Holdplan Dansesalen 2018

Mandag kl. 18:00 – 19:00 BodyFlow
m/Jani

kl. 18:00 – 19:00 CrossDance
m/Jeanette

Onsdag kl. 18:30 – 19:30 BodyFlow
m/Lene

Lørdag ulige uger

kl. 10:35 – 11:35 BodyFlow
m/Mai Britt

Lørdag lige uger

kl. 09:30 – 10:30

kl. 10:35 – 11:35
CrossDance

BodyFlow

m/Jeanette

m/Mai Britt

VIGTIGT - SÅDAN TILMELDER DU DIG:

• NYT MEDLEM (har du ikke trænet hos os før)?:
  1. Tilmeld dig foreningens medlemssystem ved at klikke på knappen "NYT MEDLEM" til højre. Så oprettes du i systemet.
  2. Først herefter skal du klikke på knappen "TILMELD FG-FITNESS" (se herunder).
NB.: Når du opretter dig som medlem får du en email med en adgangskode, som du skal benytte for at tilmelde dig FG-FITNESS. Husk at gemme den

• ALLEREDE MEDLEM I FORENINGEN (Har du trænet hos os før)?:
  • Klik på knappen "TILMELD FG-FITNESS" til højre for at betale for perioden juni 2018. Klik IKKE på "NYT MEDLEM". NB.: Vi modtager Dankort.

Har du glemt din adgangskode, så bestil en ny - du skal IKKE oprette dig igen, da du så registreres 2 gange i vores system..

For perioden
juni 2018

For at se hele kalenderen