Aflysninger i forbindelse med COVID-19 (Coronavirus)

Kære FG-Fitness medlemmer

Frederikssund Gymnastikforening sætter foreningens aktiviteter i bero i en midlertidig periode, der begynder i morgen den 12. marts 2020.

Det betyder, at al træning og møder i foreningen er aflyst. Det samme gælder gymnastikopvisningen, der skulle være afholdt den 22. marts 2020. I vil blive kontaktet, når aktiviteterne starter op igen.

Da I har betalt for en 3-måneders periode, er vores foreløbige plan, at vi forlænger den nuværende fitness periode, så den varer juni måned med. Hvis der opstår behov for at ændre planen, vil I blive orienteret.

Aflysningerne er udtryk for, at vi gerne vil bidrage til en forsinket smittespredning af COVID-19 (Coronavirus), og at vi følger anbefalingen fra Frederikssund Kommune om, at foreninger skal overveje at aflyse alle ikke-nødvendige arrangementer såsom stævner, konkurrencer, større forsamlinger, fester med mere. Tillige henviser vi til Statsminister Mette Frederiksens udmelding i TV i dag kl. 20:30.

Venlig hilsen Bestyrelsen i Frederikssund Gymnastikforening

Holdplan 1. marts til 31. maj 2020

Kunne du tænke dig at se hvem vi er?

Hvis ja, så kom gerne til en prøvetime i FG-Fitness - det koster kun 50,00 kr.

Betaling kan foretages med MobilePay eller kontant.1
Og skulle du få lyst til at deltage lidt flere gange, så kan du for 420,00 kr. deltage på et eller flere af vores hold helt frem til den 31. maj 2020.

Der kan trænes både mandag, tirsdag, onsdag, torsdag og lørdag.

Du vælger selv, eneste krav er, at du er tilmeldt den igangværende fitnessperiode.
Og det koster ikke noget at blive tilmeldt.

Du finder programmet nedenfor hvor også tilmelding kan ske.

Vi håber at se dig i Dansesalen, Frederikssund Hallen.
Mandage kl. 17.30-18.30 BodyFlow med Jani
* samt 2. påskedag kl. 10:00 - 11:00
Tirsdage kl. 18.00-19.00 CrossDance med Jeanette
Tirsdage kl. 19.00-19.30 Mave Balle Lår med Jeanette
Onsdage kl. 18.30-19.30 BodyFlow med Lene
Torsdage kl. 19.00-20.00 BodyFlow med Camilla
* bemærk ingen træning 2/4 og 21/5 (Kr. Himmelfart)
Lørdage kl. 10.05-11.05 BodyFlow med Mai Britt
Lørdage lige uger kl. 09.00-10.00 Mave Balle Lår med Jeanette

VIGTIGT - SÅDAN TILMELDER DU DIG

Først herefter skal du klikke på knappen "Tilmeld FG-Fitness".

Klik på knappen "Tilmeld FG-Fitness" for at betale for perioden marts, april og maj 2020.
Klik IKKE på "Nyt medlem".