Krolf

"SLAG"-tilbud for seniorer

Vi spiller hver onsdag, mellem kl. 10.00 - og 12.00 på 2 baner med hver 12 huller bag Frederikssund Hallen. Mødested ved Træningspavillonen. Kontakt Lis Lunn på mobil 23740855.

Krolf er et internationalt spil med regler, der er et mix af Golf og Kroket. Der er mulighed for at deltage i venskabs-, regions- og landsturneringer eller blot hygge sig her i vores egen klub. Køller og bolde kan lånes.

Vi spiller hele året så længe vejret tillader det.

Sæson: 1. april - 31. marts med pause i ca. 3 vintermåneder.

Kom og vær' med :-)