Så er sæson 2017/2018 i fuld gang.

Har du endnu ikke fået tilmeldt dig, men har lyst til at være en del af et foreningsfællesskab, så er vi helt sikkert foreningen for dig.

Udover gymnastikken er hyggeligt samvær nemlig en stor del af det, at deltage på et af vores voksenhold.

Nedenfor kan du se de forskellige holdtyper, så kig dem igennem og find lige netop det hold der matcher dig.

Vi glæder os til at se dig.

VIGTIGT - SÅDAN TILMELDER DU DIG:

• ALLEREDE MEDLEM I FORENINGEN?: Klik på det hold du ønsker at tilmelde dig i holdlisten herunder. Klik IKKE på "Nyt medlem" knappen her til højre.
  • NYT MEDLEM?: Tilmeld dig foreningens medlemssystem ved at klikke på knappen "Nyt Medlem" til højre. Så oprettes du i systemet. Først herefter kan du tilmelde dig holdene i listen herunder.

NB.: Når du opretter dig som medlem får du en email med en adgangskode, som du skal benytte for at tilmelde dig et hold. Husk at gemme den

Har du glemt din adgangskode, så bestil en ny - du skal IKKE oprette dig igen, da du så registreres 2 gange i vores system..

KONTAKT

Har du spørgsmål eller kommentarer til holdene, instruktørerne etc., så benyt kontaktformularen herunder.
Firmanavn:
Kontaktperson:
Adresse:
Adresse2:
Postnummer:
By:
Telefon:
Besked:
*  Skal udfyldes
10-12-2017
Juletræsfest i Valhalla kl. 10:00 - 12:00

For at se hele kalenderen, klik her >>