Tak til alle for en god sæson.

For de af jer der ønsker at fortsætte lidt endnu starter "Forårsmotion for seniorer M/K" op fredag den 6. april.

Til de af jer vi først og forhåbentlig ser igen i sæson 2018/2019 siger vi - på gensyn.

VIGTIGT - SÅDAN TILMELDER DU DIG:

• ALLEREDE MEDLEM I FORENINGEN?: Klik på det hold du ønsker at tilmelde dig i holdlisten herunder. Klik IKKE på "Nyt medlem" knappen her til højre.
  • NYT MEDLEM?: Tilmeld dig foreningens medlemssystem ved at klikke på knappen "Nyt Medlem" til højre. Så oprettes du i systemet. Først herefter kan du tilmelde dig holdene i listen herunder.

NB.: Når du opretter dig som medlem får du en email med en adgangskode, som du skal benytte for at tilmelde dig et hold. Husk at gemme den

Har du glemt din adgangskode, så bestil en ny - du skal IKKE oprette dig igen, da du så registreres 2 gange i vores system..

KONTAKT

Har du spørgsmål eller kommentarer til holdene, instruktørerne etc., så benyt kontaktformularen herunder.
Firmanavn:
Kontaktperson:
Adresse:
Adresse2:
Postnummer:
By:
Telefon:
Besked:
Anti-Spam Code:

*  Skal udfyldes

For at se hele kalenderen, klik her >>

AFLYSNINGER