Så er vi klar med sæsonplanen for 2017/2018.

Nedenfor kan du se de forskellige holdtyper, bemærk dog, at der først åbnes for
tilmelding mandag den 14. august 2017. Ret til ændringer forbeholdes.

Vi håber du finder et hold der passer til dig, og ser frem til at have dig som gymnast i vores forening.

VIGTIGT - SÅDAN TILMELDER DU DIG:

• ALLEREDE MEDLEM I FORENINGEN?: Klik på det hold du ønsker at tilmelde dig i holdlisten herunder. Klik IKKE på "Nyt medlem" knappen her til højre.
  • NYT MEDLEM?: Tilmeld dig foreningens medlemssystem ved at klikke på knappen "Nyt Medlem" til højre. Så oprettes du i systemet. Først herefter kan du tilmelde dig holdene i listen herunder.

NB.: Når du opretter dig som medlem får du en email med en adgangskode, som du skal benytte for at tilmelde dig et hold. Husk at gemme den

Har du glemt din adgangskode, så bestil en ny - du skal IKKE oprette dig igen, da du så registreres 2 gange i vores system..

KONTAKT

Har du spørgsmål eller kommentarer til holdene, instruktørerne etc., så benyt kontaktformularen herunder.
Firmanavn:
Kontaktperson:
Adresse:
Adresse2:
Postnummer:
By:
Telefon:
Besked:
*  Skal udfyldes
10-12-2017
Juletræsfest i Valhalla

For at se hele kalenderen, klik her >>