Sæson 2018/2019

Det er nu muligt at tilmelde sig den kommende sæson, kig gerne nedenfor - måske der lige er det helt rigtige hold for dig.

Vi i bestyrelsen og vores fantastiske instruktører glæder os meget til at byde alle velkommen til en ny sæson på gymnastikgulvet

Vi ses.

VIGTIGT - SÅDAN TILMELDER DU DIG

• ALLEREDE MEDLEM I FORENINGEN
    Klik på det hold du ønsker at tilmelde dig i holdlisten herunder. Klik IKKE på "Nyt medlem" knappen her til højre.

• NYT MEDLEM
    Tilmeld dig foreningens medlemssystem ved at klikke på knappen "Nyt Medlem" til højre. Så oprettes du i systemet. Først herefter kan du tilmelde dig holdene i listen herunder.

NB.: Når du opretter dig som medlem får du en email med en adgangskode, som du skal benytte for at tilmelde dig et hold. Husk at gemme den.

Har du glemt din adgangskode, så bestil en ny - du skal IKKE oprette dig igen, da du så registreres 2 gange i vores system.

For at se hele kalenderen

KLIK HER »

AFLYSNINGER

For at se alle aflysninger/ændringer