Sæson 2018/2019

Vi er nu klar med den nye sæsonplan og vi har glædet os til at vise jer, hvad vi har på programmet i år.

Nedenfor kan du finde alle de hold der udbydes, og de oplysninger du måtte have brug for.

Tilmelding åbner mandag den 13. august kl. 8:00.

Vær klar hvis du ønsker en plads. På nogle hold er der rift om pladserne, og det vil jo være kedeligt at komme for sent.

Vi i bestyrelsen og vores fantastiske instruktører glæder os meget til at byde jer alle velkommen til en ny sæson på gymnastikgulvet.

Vi ses.

VIGTIGT - SÅDAN TILMELDER DU DIG

• ALLEREDE MEDLEM I FORENINGEN
    Klik på det hold du ønsker at tilmelde dig i holdlisten herunder. Klik IKKE på "Nyt medlem" knappen her til højre.

• NYT MEDLEM
    Tilmeld dig foreningens medlemssystem ved at klikke på knappen "Nyt Medlem" til højre. Så oprettes du i systemet. Først herefter kan du tilmelde dig holdene i listen herunder.

NB.: Når du opretter dig som medlem får du en email med en adgangskode, som du skal benytte for at tilmelde dig et hold. Husk at gemme den.

Har du glemt din adgangskode, så bestil en ny - du skal IKKE oprette dig igen, da du så registreres 2 gange i vores system.

For at se hele kalenderen

KLIK HER »

AFLYSNINGER

For at se alle aflysninger/ændringer