Voksenhold

Kære medlemmer og kommende medlemmer

Så er vi klar med sæsonplanen for 2020/2021, og håber der er et voksenhold, som er interessant for dig. Se gerne nedenfor hvor tid, sted, pris og holdbeskrivelse med mere for alle hold er at finde.

Du kan tilmelde dig fra mandag den 17. august 2020 kl. 8.00.

Vi glæder os til at se dig.

VIGTIGT - Sådan tilmelder du dig

Klik på det hold du ønsker at tilmelde dig i holdlisten herunder. Klik IKKE på "Nyt medlem" knappen her.

Tilmeld dig foreningens medlemssystem ved at klikke på knappen "Nyt Medlem". Så oprettes du i systemet. Først herefter kan du tilmelde dig holdene i listen herunder.

NB.: Når du opretter dig som medlem får du en email med en adgangskode, som du skal benytte for at tilmelde dig et hold. Husk at gemme den.