Voksenhold

Velkommen til dig

Vi er meget glade for, at du har tilmeldt dig et gymnastikhold i vores forening.

Har eller får du spørgsmål af nogen art er du velkommen til at skrive til os via vores kontaktformular "Kontakt os". Vi vil bestræbe os på, at besvare din henvendelse indenfor 5 hverdage.

VELKOMMEN til Frederikssund Gymnastikforening.

VIGTIGT - Sådan tilmelder du dig

Klik på det hold du ønsker at tilmelde dig i holdlisten herunder. Klik IKKE på "Nyt medlem" knappen her.

Tilmeld dig foreningens medlemssystem ved at klikke på knappen "Nyt Medlem". Så oprettes du i systemet. Først herefter kan du tilmelde dig holdene i listen herunder.

NB.: Når du opretter dig som medlem får du en email med en adgangskode, som du skal benytte for at tilmelde dig et hold. Husk at gemme den.