Yoga, Tai Chi, Pilates (BodyFlow)

Instruktør: Jani/Lene/Mai Britt

Hvornår:  Se holdplan

Hvor: Frederikssund Hallen - Dansesalen

BODYFLOW™ er den perfekte kombination af yoga, tai chi og pilates, som giver dig fokus og ro.

Vi træner styrke og smidighed til skøn, blid musik.

Effekterne af BODYFLOW™ er mange, men bl.a. styrker du dine mave- og rygmuskler, gør hele kroppen stærkere og mere smidig, reducerer stress og spændinger, forbedrer din holdning samt øger din koncentrationsevne og dit mentale nærvær.

Kom og find din indre ro og styrke og bring din krop i en tilstand af harmoni og balance :-)

I øvrigt er BODYFLOW™ og vores andre hold en helt perfekt kombination :-)

NB: Medbring gerne en trøje eller et tæppe til afspændingen sidst i timen.
Alder: Min. 13 år