Børnehold

Stor tak for nu og på gensyn.

Frederikssund Gymnastikforening vil gerne sige stor tak for denne gang til alle gymnaster på de mange hold, der nu er færdige med denne sæson. Vi håber på et gensyn efter sommerferien, hvor vi tager hul på en ny sæson. Programmet for den nye sæson forventes at blive præsenteret her på hjemmesiden i juli måned.

VIGTIGT - Sådan tilmelder du dig

Klik på det hold du ønsker at tilmelde dig i holdlisten herunder. Klik IKKE på "Nyt medlem" knappen.

Tilmeld dig foreningens medlemssystem ved at klikke på knappen "Nyt Medlem". Så oprettes du i systemet. Først herefter kan du tilmelde dig holdene i listen herunder.
NB.: Når du opretter dig som medlem får du en email med en adgangskode, som du skal benytte for at tilmelde dig et hold. Husk at gemme den.