Børnehold

Nu er vi klar med planen for sæson 2022/2023. Vi håber, at I kan finde et hold, som jeres barn har lyst til at gå på.
Som noget nyt tilbyder vi Minirytme for børn i alderen 6 - 8 år og Børneyoga for 1 barn og 1 voksen.
Vi glæder os til se dig til gymnastik i vores forening.

Tilmeldingen åbner den 15. august kl. 08.00.

Har du spørgsmål er du velkommen til at skrive til os via vores kontaktformular - klik her

VIGTIGT ved tilmelding

Klik på det hold du ønsker at tilmelde dig i holdlisten herunder. Klik IKKE på "Nyt medlem" knappen.

Tilmeld dig foreningens medlemssystem ved at klikke på knappen "Nyt Medlem". Så oprettes du i systemet. Først herefter kan du tilmelde dig holdene i listen herunder.
NB.: Når du opretter dig som medlem får du en email med en adgangskode, som du skal benytte for at tilmelde dig et hold. Husk at gemme den.