Holdplan 30. august til 28. november 2021

Tirsdage kl. 18.00-19.00 CrossDance med Jeanette
Onsdage kl. 18.30-19.30 BodyFlow med Lene
Lørdage kl. 09.30-10:30 FG-Fit med Nikita

Kunne du tænke dig at se hvem vi er?

Hvis ja, så kom gerne til en prøvetime i FG-Fitness - det koster kun 50,00 kr. Betaling kan foretages med MobilePay eller kontant.

Hvis du allerede ved hvem vi er,

så er det bare om at tilmelde sig. De næste tre måneder får du nemlig for KUN 375,00 kr.

Er du medlem og tilmeldt en holdperiode er det muligt at træne på et eller flere af vores hold. Det hele får du får en og samme pris, og det koster ikke noget at blive tilmeldt. Du betaler altså kun for holdperioden 30. august til 28. november 2021 :-)

Der kan trænes både mandag, tirsdag, onsdag og lørdag.

Vi håber at se dig i Dansesalen, Frederikssund Hallen.

VIGTIGT ved tilmelding

Først herefter skal du klikke på knappen "Tilmeld FG-Fitness".

Klik på knappen "Tilmeld FG-Fitness" for at betale for perioden september oktober november.
Klik IKKE på "Nyt medlem".