Efter august kommer september, og det er nu tid til at tilmelde sig FG-Fitness for en 3 måneders periode.
Bestyrelsen har for at sikre, at vi alle trygt kan færdes i hinandens selskab nedsat retningslinjer for udøvelse af gymnastik i foreningen. Retningslinjerne findes her.

Foreningens retningslinjer tilsidesætter ikke sundhedsmyndighedernes retningslinjer, Rigspolitiets anvisninger og Frederikssund Kommunes retningslinjer for idræt i kommunen. Al øvrig lovgivning gælder.

Vi håber, Corona til trods, at se mange nye og nuværende medlemmer i Dansesalen i uge 36 og hen over efteråret. smiley

Tak til jer alle for at være med til at gøre en forskel.

Holdplan 31. august til 29. november 2020

Vi kan endnu engang tilbyde holdtræning til en pris, hvor de fleste kan være med.

420,00 kr. for 3 måneder - du kan træne mandag, tirsdag, onsdag, torsdag og lørdag.

Du vælger selv hvilken dag, eller hvilke dage du vil træne. Eneste krav er, at du er tilmeldt den igangværende fitnessperiode.

wink Og det koster ikke noget at blive tilmeldt.

Du finder programmet nedenfor hvor også tilmelding kan ske.

Hvis du ikke ved hvem vi er, og gerne vil have en prøvetime inden tilmelding, så kom gerne forbi.
Det koster 50,00 kr. at prøve - betaling kan foretages med MobilePay eller kontant.
Holdplan
Mandage kl. 17.30-18.30 BodyFlow
Tirsdage kl. 18.00-19.00 CrossDance
Onsdage kl. 18.30-19.30 BodyFlow
Torsdag kl. 19.00-20.00 BodyFlow
Lørdage kl. 10.05-11.05 BodyFlow

VIGTIGT - SÅDAN TILMELDER DU DIG

Først herefter skal du klikke på knappen "Tilmeld FG-Fitness".

Klik på knappen "Tilmeld FG-Fitness" for at betale for perioden september til og med november 2020.
Klik IKKE på "Nyt medlem".