Holdplan 5. januar til 15. maj 2022

Kunne du tænke dig at se hvem vi er?

Hvis ja, så kom gerne til en prøvetime i FG-Fitness - det koster kun 50,00 kr. Betaling kan foretages med MobilePay eller kontant.

Hvis du allerede ved hvem vi er,

så er det bare om at tilmelde sig på siden her.

Som noget nyt er det beslutttet, at fremtidige holdperioder vil være af længere varighed end tidligere.

For 2022 vil gælde, at første holdplan dækker perioden 5. januar til 15. maj 2022. Anden holdplan dækker sommeren fra 16. maj til 14. august og sidste og tredje periode vil dække 15. august til 31. december.

For deltagelse i første periode vil prisen være 549 kr. med gratis tilmelding. Du vil som altid have mulighed for at træne på et eller flere af vores hold.
Bemærk gerne, at FG-Fit ikke har opstart før lørdag den 5. februar 2022.

NOTE

På opfordring fra Kulturministeriet starter foreningen først indendørsaktiviteter op igen den 5. januar 2022.

Det betyder, at BodyFlow mandag den 3. januar og CrossDance den 4. januar 2022 er aflyst.

Vi håber at se dig i foreningen til endnu en holdperiode.

Mandage kl. 17.30-18.30 BodyFlow med Jani
Tirsdage kl. 18.00-19.00 CrossDance med Jeanette
Onsdage kl. 18.30-19.30 BodyFlow med Lene
Lørdage - opstart 5. februar 2022 kl. 09.30-10:30 FG-Fit med Nikita

VIGTIGT ved tilmelding

Først herefter skal du klikke på knappen "Tilmeld FG-Fitness".

Klik på knappen "Tilmeld FG-Fitness" for at betale for perioden 3. januar til 15. maj 2022.
Klik IKKE på "Nyt medlem".