Holdplan 5. september til 31. december 2022

Kunne du tænke dig at se hvem vi er?

Hvis ja, så kom gerne til en prøvetime i FG-Fitness - det koster kun 50,00 kr. Betaling kan foretages med MobilePay eller kontant.

Hvis du allerede ved hvem vi er,

så er det bare om at tilmelde sig på siden her.

For perioden her koster det kun 499 kr. Husk at der som altid er gratis tilmelding og at du kan træne på et eller flere af vores hold. Lige som du ønsker.

Egen yogamåtte skal medbringes. Det er ikke muligt at låne af foreningen.

Vi håber at se dig i foreningen til endnu en holdperiode.
Mandage kl. 17.30-18.30 Bodybalance med Jani
Tirsdage kl. 18.00-19.00 CrossDance med Jeanette
Onsdage kl. 18.30-19.30 Bodybalance med Lene

VIGTIGT ved tilmelding

Først herefter skal du klikke på knappen "Tilmeld FG-Fitness".

Klik på knappen "Tilmeld FG-Fitness" for at betale for perioden 5. september - 31. december 2022

Klik IKKE på "Nyt medlem".