Retningslinjer for udøvelse af gymnastik i foreningen

Vi har i bestyrelsen nedsat retningslinjer for udøvelse af gymnastik i foreningen. Dette for at sikre at vi alle - instruktører, medlemmer, forældre og bestyrelsesmedlemmer trygt kan færdes i hinandens selskab. Retningslinjer er indsat nedenfor.

Tak til jer alle for at være med til at gøre en forskel.

Gældende for de retningslinjer der er nedsat er, at de ikke tilsidesætter sundhedsmyndighedernes og Rigspolitiets anvisninger, samt øvrig lovgivning. Af den årsag følger vi også reglen om, at der ikke må være flere end 10 personer samlet frem til start januar 2021.

Det betyder, at max antal deltagere angivet i retningslinjerne nedenfor samt på plakatter ophængt i Frederikssund Hallen og på Falkenborgskolen ikke længere er gældende. Reglen er nu max 9 medlemmer og 1 instruktør.

Retningslinjer for Deltager - Multisalen.pdf (0.1 Mb)
Retningslinjer for Deltager - Dansesalen.pdf (0.1 Mb)