Sommerplan 5. juli til 29. august 2021

Onsdag den 21. juli BodyFlow - i det fri kl. 18.00-19.00
Onsdag den 28. juli BodyFlow - i det fri kl. 18.00-19.00

Pris 25 kr. pr. gang.

Er du ikke medlem af foreningen og gerne vil være deltage er det muligt at betale via MobilePay ved fremmøde.

2. august til 29. august 2021

CrossDance med Jeanette
Tirsdage kl. 18.00-19.00 Dansesalen

Pris 35,00 kr. pr. gang

2. august til 29. august 2021

Stram op, Styrketræning og Let step med Nikita
Lørdage kl. 9.30-10.30 Dansesalen

Pris 35,00 kr. pr. gang

VIGTIGT - SÅDAN TILMELDER DU DIG

Først herefter skal du klikke på den ønskede tilmeldingsknap.

Klik på den ønskede knap foroven. Klik IKKE på "Nyt medlem".