Voksenhold

Kære medlemmer

Da vi fortsat skal passe godt på hinanden er al undervisning aflyst til og med søndag den 7. februar 2021.

Foreningen følger nøje med i udviklingen og i de regler/restriktioner, der er gældende for os alle som samfund og for kultur- og idrætslivet, og med mindre regeringen og DGI kommer med nye regler/restriktioner håber vi, at det efter den 7. februar 2021 igen vil være muligt at mødes omkring gymnastikken.

Generelt

Bestyrelsen har for at sikre, at vi alle trygt kan færdes i hinandens selskab nedsat retningslinjer for udøvelse af gymnastik i foreningen. Retningslinjerne findes her.

Foreningens retningslinjer tilsidesætter ikke sundhedsmyndighedernes retningslinjer, Rigspolitiets anvisninger og Frederikssund Kommunes retningslinjer for idræt i kommunen. Al øvrig lovgivning gælder.