Crossdance

Instruktør: Jeanette

Hvornår: Se holdplan

Hvor: Frederikssund Hallen - Dansesalen

En dance/fitness time med moduler på kryds og tværs. Deraf navnet "Crossdance".

Sveden vil dryppe samtidig med der er masser af smil, energi og overskud direkte ind på kontoen.

Stemningen vi nå kogepunktet og den gode musik gør simpelthen, at man ikke kan stå stille.

En Crossdance™ time er modulopbygget, så man er både omkring Dance, Bodytoning og Cardio - Det vil sige, at hele kroppen bliver trænet på de 60 minutter en Crossdance™ time varer, helt uden redskaber.

I modulerne er der koblet elementer fra de latinamerikanske danse ind, som Samba, Rumba, Pasodoble eller Jive.

Koreografierne på en Crossdance™ time er forholdsvis simple, med andre ord:

"Keep it simple"